Cautare

61384 de rezultate pentru "cauta locuitor din sebes" (4.57 secunde)
Agentia Regionala de Protectie a Mediului (ARPM) a gazduit ieri un seminar de monitorizare a aplicarii planului regional de gestionare a deseurilor la care au participat directorul executiv al institutiei, Carmen Sandu, directorii agentiilor de mediu din subordinea ARPM, precum si reprezentantele firmei de asistenta a planului, Cristina Dumitrescu si Alina Oberdorfer.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
Nu prea mult pe cap de locuitor, dar intreaga suma putea fi folosita mai bine si altfel. ... Ca poate-poate noul an, plus ditamai integrarea, o sa deschida noi usi pe care, chiar stringind un pic din dinti, o sa poti intra.
Datele oficiale arata ca avem capitala europeana cu cea mai mica suprafata de spatii verzi pe cap de locuitor, aproximativ 10 metri patrati. Asta desi legea impune oraselor din tara sa asigure un spatiu verde de minimum 26 de metri patrati pe cap de locuitor.
In ultima vreme spatiul verde reprezinta subiectul principal al partidelor cu specific ecologist din Galati.
Ramane de vazut care vor fi rezultatele acestei noi campanii demarate la nivel national de Ministerul Mediului ca urmare a cerintelor Uniunii Europene, care prevad in mod clar cantitatea de deseuri care trebuie colectata anual pe cap de locuitor.
Obiectivul impus pentru acest an Romaniei de Uniunea Europeana, privind colectarea a 4 kilograme de deseuri electrice sau electronice pe cap de locuitor, se pare ca va ramane de neatins, daca tinem cont de interesul starnit in randul galatenilor de campania declansata anul trecut de Ministerul Mediului, aflata sambata la a doua etapa.
Puterea medie de cumparare pe cap de locuitor in Romania este de 7.738 de euro in 2023 Romanii au mai putin de jumatate din puterea de cumparare medie a europenilor
De asemenea, studiul mai precizeaza si faptul ca Produsul Intern Brut pe cap de locuitor s-a majorat in anul 2006 cu 19,5%, comparativ cu anul precedent.
De asemenea, studiul mai precizeaza si faptul ca Produsul Intern Brut pe cap de locuitor s-a majorat in anul 2006 cu 19,5%, comparativ cu anul precedent.
Aceasta problema, sub cele trei variante ale sale, a preocupat din cele mai vechi timpuri deopotriva matematicieni, filozofi, muzicieni, scriitori.
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. ... Drumul nu se impunea pentru Ford, se impunea mai demult, deoarece iesirile si intrarile din oras se aglomerau in patru benzi.
Asa-zisa reforma a sistemului energetic romanesc, in spatele careia s-a aflat ex-ministrul economiei, pesedistul Dan Ioan Popescu, s-a dovedit a fi profitabila mai degraba pentru „baietii destepti“ de pe piata energiei, cum i-a numit presedintele Traian Basescu pe cei care castiga sute de milioane de dolari din intermediere.
Unul din zece parlamentari, in campanie pentru alegerile locale Aproape 11% dintre parlamentari candideaza pe liste la alegerile locale, ceea ce inseamna ca sunt deja in campanie electorala.
'Cele mai mari 30 de contracte atribuite de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) in ultimii 4 ani au o valoare totala de aproape 1,7 miliarde de euro, insa doar 9 dintre aceste contracte, in valoare de 400 mil.
Pentru ca zeci de producatori din toata tara si-au dat întâlnire la Craiova, gama de produse cu pret accesibil este din ce în ce mai variata.Zeci de articole de îmbracaminte si încaltaminte care le-au facut craiovenilor cu ochiul toata vara din vitrinele aranjate dupa moda occidentala au devenit din august accesibile oricarui buzunar.
Întaiul gospodar din Ramnicu Valcea este acuzat ca, pe mana cu juristul primariei, a cumparat leagane pentru copii la preturi de trei ori mai mari decat pe piata, diferenta de bani intrand in buzunarele unui afacerist local. Procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dispus ieri trimiterea in judecata a primarului municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice.
Transalpina, soseaua cea mai spectaculoasa din Romania este aproape gata - GALERIE FOTO, VIDEO Transalpina, soseaua care face legatura dintre Oltenia si Ardeal, este aproape gata.
In prezent, raportata la nivel regional, Romania este una dintre cele mai stabile tari din punct de vedere macroeconomic. ... De aceea, bugetul trebuie axat pe investitii publice destinate sustinerii infrastructurii, domeniului energetic, agriculturii, dezvoltarii regionale si rurale, atat din fonduri publice cat si prin cofinantarea proiectelor europene.
Din 2007, ajutoarele pentru caldura se vor da numai de la bugetul local, indiferent ca se va aplica un pret local sau national de referinta.
google-analytics.com